9 september 2001


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan

Igår kom jag fram till Tokyo. Jag hade fyllt i mitt foreigner disembarkation card (utlänningsformulär) och fått det häftat i passet och hämtat mitt bagage. Så skulle jag hitta bussdisken, där jag skulle köpa min bussbiljett till Miyako hotel. Jag frågade en tjej efter Narita Express-disken, eftersom Ulrika sagt att jag kunde köpa biljetter till Airport Limousin Bus vid samma disk. Jag blev tillsagd att åka ner ett plan. Där hittade jag disken, men det var fel disk. Rätt disk var upp en våning så då åkte jag upp, men jag tog fel rulltrappa så jag kom upp två våningar istället. Efter att ha åkt upp och ner några ggr så hittade jag rätt. Jag missade precis en buss och fick vänta en timme på nästa.

Det var varmt utomhus. Det var ca 30 grader och fuktigt i luften. Bussfärden tog 1 o ½ timme. Ulrika och barnen mötte mig. Hemma så hade Amir bråttom till ett bröllop så han åkte iväg och vi som var kvar gick till parken med fiskarna. Där var det ett annat bröllop och vi fick inte mata fiskarna. Det regnade lite av och till både då och sen när vi gick och handlade.

Den kvällen såg vi tre(!) filmer och sen stupade barnen i säng. Amir, Ulrika och jag satt uppe och tog en drink och såg på Hurricane. Jag avstod min drink, för visserligen sover man bra på alkohol, men man får inte ut nåt av sömnen.

Barnen väckte mig imorse halv elva. Sen kl halv två så skulle vi möta Anette och Peter och deras barn Ville och Fanny, för att bada. De kom lite senare så jag och Ulrika hann gå i vattnet med Josefin. Tyvärr skulle de stänga för rengöring bara en halvtimme senare så vi fick strax gå upp. Då hittade vi Anette och gänget och åt en snabbmatslunch. Sen åkte vi hem till dem och fikade och pratade. Josefin och Ville lekte och ville hela tiden ha samma saker så det blev lite bråkigt. Thomas satt med sin gameboy hela tiden, ja han har nog hållit på med den hela dagen.

Jag känner inte mycket av jetlagen. Jag är ganska trött, men det ger sig om några dagar. Jag har hållit de tider som är normalt att sova och gå upp, för att lära mig. Lite hann jag ju sova på planet så min klocka var redan uppochner när jag kom fram. Jag är ganska trött, men klockan är ju ändå snart 22.

Min vanliga mail fungerar inte (pga Ericssons proxy - pappa, det är inget att göra åt =) ) och jag ser gärna att ni skickar ev mail till den här nya adressen som jag skaffat (mamma, gillar du den?). Jag kommer nog inte kolla min mail varje dag så om det är något brådskande, ring. Mamma har numret.

Klicka här för att gå tillbaka till startsidan


Skicka e-mail till
 MammasPyre@hotmail.com


07 Nov 2001 11:21 AM