22 oktober 2001


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan

Idag gick vi upp sent, men det kändes som jag hade vanan inne med att gå upp sent, så jag tänkte inte så mycket på det. Vi tänkte att vi skulle göra nån nytta idag också, fast det regnade ute. Vi åkte till Ginza för att hitta Sony Center.

Lyckligtvis är Ginza en stor tunnelbanestation så den hade många utgångar. En utgång ledde faktiskt rakt in i Sony Building. Sony Center består av många våningar och där kan man kolla på många nya uppfinningar på det tekniska området. T ex hade de många nya små portabla datorer, och ett ställe där man kunde provspela PlayStation. Just Playstation var lite svårt att prova eftersom det stod så många japaner där redan och spelade.

Sen bestämde vi oss för att leta efter Toyota Showroom, som skulle ligga i Ginza nånstans. Olyckligtvis spöregnade det, och inte hittade vi fram heller. Istället hittade vi ett ställe där de sålde noter och skivor. Där var vi inne och letade efter nåt kul att köpa, men allt var så dyrt. När vi blivit tillräckligt blöta åkte vi hem istället.

Det är svårt det här med att turista ordentligt när man väl har chansen. Först måste man gå upp ordentligt på morgonen, och sen måste man gå och lägga sig i tid på kvällen. Och så måste man planera, och det är vi inte bra på.

Här gick vi förbi. Det var inte öppet, tyvärr...

Klicka här för att gå tillbaka till startsidan


Skicka e-mail till
 MammasPyre@hotmail.com


23 Nov 2001 02:17 PM