17 oktober 2001


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan

Trött på morgonen. Tidig morgon blev det självklart eftersom jag skulle passa Wille och Fanny Östling redan kl 9.

Det går ganska bra att hantera deras separationsångest när mamma ska gå. Fanny har nämligen inga problem med att mamma är borta, bara när hon ska gå. Så det är bara att få henne att göra nåt annat medan mamma går. Wille bryr sig inte om att mamma går. Fanny är ett väldigt lugnt barn som nästan aldrig gråter eller skriker. Man kan nästan lita på att när hon väl gråter så är det faktiskt nåt viktigt.

Wille hade idag fått Pokemon-film ifrån Sverige, och det ville han titta på. Men så kunde vi inte ha det. 4-5 timmar med film är ju roligt, men ganska passiviserande. Jag bestämde att han skulle få titta på Pokemon när Fanny sov middag. Han gick med på det, och vi lekte i Willes rum i ett par timmar. 

Lunch är också ganska smärtfritt. I alla fall med Fanny. Hon äter det mesta och gapar snällt. När hon är mätt vägrar hon äta en tugga till och vänder bort huvudet, men hon gör inte det och sen ändrar sig. 

Efter maten försökte jag lägga Fanny, men hon somnade inte utan stod i sin säng och gurglade glatt när jag gick förbi, så jag tog upp henne igen. Efter en stund försökte jag igen, men hon somnade inte då heller. På tredje försöket lyckades det, och då var klockan ett. Nu fick Wille titta på sin efterlängtade film och jag fick tillfälle att läsa gamla damtidningar och ta det lugnt.

Så här är det alltså att passa barn.

Fanny

Wille

Klicka här för att gå tillbaka till startsidan


Skicka e-mail till
 MammasPyre@hotmail.com


07 Nov 2001 12:31 PM