11 oktober 2001


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan

Mellan 10 och 11 på morgonen skulle jag vara på svenska ambassaden och hjälpa till. Jag tänkte satsa på kl 10 men det var så svårt att komma upp ur sängen... och sen precis när jag skulle gå så kom en kille från vattenverket och skulle kolla vattnet. Istället kom jag precis kl 11, men det gjorde inget för jag kom inte sist.

Vi skulle jobba i köket och det första jag fick göra var att riva gurka tillsammans med en annan tjej som hette Linda. Jag gjorde en privat tävling mellan oss om vem som kunde riva gurka fortast. Jag kom fram till att det var jag, men jag tror det var ett bättre rivjärn jag hade. Hursomhelst så vann ju jag...fånigt va? Det blev en hel hink full.

Maten var ju hursomhelst till Swedish Style kickoff-party imorgon kväll. Dit skulle det komma många personer och alla skulle få smulpaj med äpplen. Nån stackare hade stått och skivat äpplen, två hinkar fulla. Det blandades med 6 dl socker och 1,5 dl kanel och luktade jättegott. Smulpajen bestod av ca 3 liter mjöl och lika mycket havregryn, 2,5 dl socker och äckliga 1,5 kg smör. Nu kan ni göra smulpaj! Det var ganska mysigt att stå och knåda så mycket smulpajdeg.

På nåt sätt blev klockan jättemycket och jag upptäckte att jag hade en halvtimme på mig att hinna till familjen Rex och ta emot Alexander och Johannes eftersom deras mamma inte skulle hinna. Det var omöjligt, så jag sprang. Jag sprang hela vägen från Ebisu-stationen till deras hus och det tog drygt tio minuter, men ni vet ju inte hur långt det är för det. Jag kom lite sent men de hade ju inte hunnit gå därifrån i alla fall...

Sen slog de nästan ihjäl både mig och varandra innan mamma kom hem. Vi skulle ju träffas imorgon igen.

Klicka här för att gå tillbaka till startsidan


Skicka e-mail till
 MammasPyre@hotmail.com


14 Oct 2001 06:00 PM