10 oktober 2001


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan

Idag är tredje dagen jag är sjuk... Jag har varit trött och haft huvudvärk och feber och mest legat i soffan och sovit, läst och tittat på film. Harry Potter-böckerna är slut så jag läste Bridget Jones dagbok istället. Lyckligtvis kunde jag inte identifiera mig med henne och det är ju bra eftersom hon verkar vara en ganska misslyckad person. Nu kom jag av ämnet.

Just det. Kanske nån är intresserad av hur jag mår och vad jag hade för sjukdom. Nu mår jag ganska bra och imorrn ska ut och arbeta igen. Jag vet inte vad jag hade. Det var omväxlande frossa, feber och huvudvärk och stundtals värk i hela kroppen. Ulrika har velat ge mig Alvedon men jag vill inte överanstränga mig pga att jag inte känner hur jag mår. Istället har jag legat i soffan. Det var inte så farligt. Idag är första dagen jag känner mig så pass bra att jag orkar uppdatera hemsidan dock.

Annars kan jag ju rapportera att Micke kommer hit nästa vecka och hälsar på. Det ser jag fram emot! Jag ska göra ett ordentligt schema över saker vi ska göra, så åtminstone hälften blir gjort.

Klicka här för att gå tillbaka till startsidan


Skicka e-mail till
 MammasPyre@hotmail.com


10 Oct 2001 07:06 PM